Skip to main content

Koti  Referenssejä  Yhteystiedot  Home  Site Map  Member Login  Blog   

Kokemusta ja näkemystä, käytettävissänne

Takanani on 30 palvelusvuotta erilaisten yritysten palkkalistoilla lukuisissa eri ICT-rooleissa ja tästä eteenpäin haasteenani on yrittäjyys ja työnteko omassa yrityksessä.

Tarvitessasi yrityksesi kehittämisessä ICT-/turvallisuusosaamista, voit ottaa yhteyttä, niin katsotaan yhdessä vastaukset mitä, missä ja miten -kysymyksiin. Tällä tavoin löydämme Sinunkin yrityksellesi oikeat ratkaisut todellisiin ongelmiin.MCTS

Tässä muutama esimerkki asioista, joissa voin Sinua auttaa: tietoturva-asiat, tietomurtojen ehkäisy, turvalliset pankkiyhteydet, tietoliikenneongelmat, laitteistokokoonpanojen suunnittelu ja toteutus, turvallisten yksityis-, etä- ja yritysverkkojen suunnittelu ja toteutus.

Eteläinen tähtitaivasAcamar

Maasta n. 160 valovuoden päässä lähellä Etelän Ristiä loistaa Acamarin kaksoistähti.

Se kuuluu Orionin läheltä alkavan Eridanuksen eli tähtien virran tähtikuvioon, joka ulottuu ekvaattorilta aina pitkälle eteläiselle pallonpuoliskolle saakka. Acamar merkitsee "virran loppupistettä".

 

Eridanus liitetään yleensä kreikkalaisen Phaëtonin myyttiin. Phaëton oli aurinkokuninkaan Helioksen poika, joka salaa sieppasi haltuunsa isänsä tuliset vaunut. Kykenemättä hallitsemaan vaunuja Phaëton sytytti sekä taivaan että maan tuleen matkan varrelta.

 

Ylijumala Zeus pelasti kaikkeuden tulelta surmaamalla Phaëtonin salamaniskulla. Eridanuksen tähtikuvio noudattaa myytin mukaan reittiä, jota Phaëton ajoi.